З водойми Ташлицького карʼєру На Черкащині витягли авто з тілами батька та сина

17:59, 31.03.2021
З водойми Ташлицького карʼєру На Черкащині витягли авто з тілами батька та сина

«Жигулі» підняли на поверхню з допомогою автокрану.

Легковий автомобіль з тілами двох людей витягли з 20 метрової глибини водойми, яка утворилася на місці колишнього карʼєру в селі Ташлик Смілянського району на Черкащині.

 

Як розповіли «УМ» жителі цього села, загиблими є не місцеві.

 

Водночас черкаська поліція вже оприлюднила подробиці жахливої історії про страшну знахідку.  Загиблими виявилися батько та син, жителі міста Сміла.

 

«За день до цього жителька Сміли заявила про зникнення рідних. Вона розказала поліцейським, що 28 березня її 58-річний чоловік та 34-річний син виїхали на автомобілі ВАЗ-2115 до Ватутіного,  але на вечір зв'язок із ними був відсутній. Жінка підозрювала страшне, бо отримала від чоловіка “прощальне” повідомлення», – розповідають в поліції області.

 

Тож за оперативно-розшукові заходи терміново взялися правоохоронці Черкаського районного управління поліції та управління карного розшуку ГУНП в Черкаській області. Вони обстежували лісові насадження, відпрацьовували сусідні населені пункти, перевіряли місця можливого перебування батька та сина.

 

«Учора правоохоронці вийшли на слід протекторів шин від авто, які закінчувалися на обриві кар’єру, що були аналогічними до того, на якому пересувалися чоловіки», – кажуть поліцейські.

 

Тоді на місце події викликали водолазів Смілянської рятувальної служби, які обстежили дно кар’єру та на глибині близько 20 метрів виявили ВАЗ-2115 із загиблими. «Жигулі» підняли на поверхню з допомогою автокрану.

 

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною  1 статті 115 Кримінального кодексу України (позначка зникнення безвісти).

 

«Відомо, що батько та син вчинили самогубство. Причину такого вчинку поки з'ясовують слідчі», – кажуть в поліції.