Морпіх Сергій Моісеєнко з Херсона загинув під обстрілом біля Пищевика

13:33, 01.03.2021
Морпіх Сергій Моісеєнко з Херсона загинув під обстрілом біля Пищевика

28 лютого біля Пищевика окупанти сім разів порушили режим припинення вогню

Внаслідок обстрілів з боку окупантів 28 лютого на Донбасі загинув 32-річний Сергій Моісєєнко. Він мав звання молодшого сержанта та служив у 36 окремій бригаді морської піхоти.

 

Як інформує УМ, про це вранці в понеділок, 1 березня, повідомила пресслужба підрозділу.

 

“З сумом повідомляємо, що в районі проведення операції Об’єднаних сил, захищаючи суверенітет і територіальну цілісність України, в результаті ведення противником обстрілу позицій зі стрілецької та снайперської зброї загинув наш побратим молодший сержант Моісєєнко Сергій Олександрович“, – сказано в дописі на ФБ-сторінці 36-ї окремої бригади морської піхоти імені контрадмірала Михайла Білинського.

 

Сергій Моїсеєнко народився 17 грудня 1988 року в Херсоні.

 

“Сміливим морським піхотинцем, добрим побратимом і патріотом своєї країни він навіки залишиться у нашій пам’яті”, – зазначили в підрозділі.

 

 

Весь особовий склад бригади глибоко сумує та висловлює щирі співчуття рідним і близьким Сергія.

 
Як повідомляла УМ, 28 лютого, біля Пищевика окупанти сім разів порушили режим припинення вогню і вбили одного військового.  За даними "УМ",  Сергій Моісеєнко - 11 загиблий у лютому. 

 

Таких бойових втрат українська армія не знала щонайменше останні сім місяців, відтоді, як 27 липня 2020 року було оголошено так званий режим всеосяжного припинення вогню.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  Загиблі герої лютого 2021: пам’ятаймо про їхній подвиг