Додатковий заробіток: як перетворити новорічні витрати на доходи

17:59, 30.12.2020
Додатковий заробіток: як перетворити новорічні витрати на доходи

Новорічні свята - це не лише витрати. В цей період є спосіб непогано заробити, незважаючи на те, що період новорічних свят традиційно є тим часом, коли витрати різко зростають. Необхідно витрачати гроші на подарунки, прикраси для будинку, на те, щоб зустріти саме свято і весело провести вихідні. Сімейний та особистий бюджети тануть на очах. 

 

Щоб новорічні свята не були тільки періодом витрат, вам необхідно мати джерело додаткового доходу. Відмінним варіантом є торгівля на фінансових ринках – трейдинг. Завдяки тому, що новорічні свята передбачають досить тривалий період вільного часу, ви зможете розібратися в трейдингу і отримати можливість непогано заробити.

 

Почати отримувати прибуток досить просто. Якщо звернути увагу на акції великих компаній, то можна зробити висновок, що ті товари й послуги, на які ми зазвичай витрачаємо гроші, у випадку інвестицій в цінні папери цих підприємств можуть принести дуже непоганий дохід.

 

Досить подивитися, наскільки популярні у людей, наприклад, соціальні мережі: такі, як Facebook або Twitter, або розважальні ресурси, наприклад, Netflix. Люди користуються цими сервісами у період свят набагато більше, ніж у звичайний час. Це збільшує доходи від реклами та інших джерел цих платформ, а це значить, зростають їхні доходи. Зростання виручки позитивно позначається на вартості їхніх акцій - вони дорожчають.

 

Для прикладу, візьмемо акції компанії Netflix, яка надає сервіс потокового відео. У період пандемії люди почали більше витрачати на підписку на подібні сервіси. У результаті з середини березня 2020 року до кінця грудня 2020 року акції Netflix зросли більше ніж на 75% і майже досягли 530 доларів.

 

Тобто якби ви вклали в цінні папери цієї компанії 1000 доларів, за кілька місяців ви б змогли отримати 750 доларів чистого прибутку.

 

Це непоганий результат для однієї угоди, проте – далеко не межа для отримання доходу від трейдингу. Завдяки сучасним технологіям кожен може спробувати заробити на фінансових ринках.

 

Щоб почати заробляти на фінансових ринках, не потрібно витрачати багато часу на вивчення теорії або володіти великою суму капіталу. Цілком достатньо – вивчити основи трейдингу, вибрати зручну торговельну платформу і володіти мінімальними засобами. 

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Книга в подарунок для дитини на Новий Рік: яку обрати