Андрій Бойчук очолив Івано-Франківську облдержадміністрацію

12:20, 26.12.2020
Андрій Бойчук очолив Івано-Франківську облдержадміністрацію

Аднрій Бойчук і Володимир Зеленський. (Фото Офісу президента)

Президент Володимир Зеленський призначив головою Івано-Франківської обласної державної адміністрації Андрія Бойчука і вручив йому службове посвідчення.

 

Як повідомляє Україна молода, про це інформує Офіс президента в суботу.

 

Зокрема, зазначається, що відповідний указ було підписано 24 грудня.

 

Вручаючи службове посвідчення в Офісі президента, Зеленський побажав новому очільнику Івано-Франківської облдержадміністрації наснаги та сумлінної праці на благо області.

 

Андрій Бойчук народився у 1976 році в м. Івано-Франківську. У 2000-му закінчив Івано-Франківський державний технічний університет нафти і газу (інженер-механік).

 

Працював у структурах з обслуговування магістральних газопроводів. З 2010 року обіймав різні посади у компанії "Укртрансгаз".

 

У 2014-2015 роках був директором Департаменту з питань функціонування та реформування нафтогазового сектору Міністерства енергетики та вугільної промисловості України.

 

Як повідомляла «УМ», 16 грудня Кабінет міністрів погодив кандидатуру Андрія Бойчука на посаду голови Івано-Франківської ОДА, а також Олександра Старуха на посаду голови Запорізької ОДА.

 

12 грудня між депутатами відбулися бійки під час обрання голови Запорізької обласної ради: тоді намагалися обрати головою облради колишнього главу Запорізької ОДА Боговіна.