Мер Львова Садовий захворів на COVID-19

14:48, 07.12.2020
Мер Львова Садовий захворів на COVID-19

Мер Львова додав, що захворів у День місцевого самоврядування.


Мер Львова Андрій Садовий захворів на коронавірус.

 

Як інормує УМ, про це він повідомив у Facebook.



За словами Садового, напередодні він відчув слабкість і першіння в горлі, а вже сьогодні отримав позитивний тест на COVID-19. Мер додав, що температури немає, тому він продовжує працювати, але в дистанційному режимі.
 

Мер Львова додав, що захворів у День місцевого самоврядування. Він привітав зі святом усіх причетних і переконаний, що місто працюватиме без зупину, поки міський голова хворіє. Також Садовий звернувся до своєї дружини Катерини, яка 7 грудня відзначає День ангела.

 

"Катерино, вибач, але святкова вечеря сьогодні теж через ZOOM. Так твій День ангела ми ще не святкували", – підсумував мер Львова.

 

За минулу добу у Львові зафіксували 344 нових випадки зараження коронавірусом. Загалом від початку пандемії у місті та області захворіли понад 50 тисяч людей. Водночас 33 275 пацієнтів одужали, з них – 150 за минулу добу. На жаль, недугу не змогли побороти 15 527 хворих.

 

Коронавірусом перехворіла чимала частина українського політикуму. Серед тих у кого виявили COVID-19: президент Володимир Зеленський та його дружина, спікер Верховної Ради Дмитро Разумков, перший заступник голови Верховної Ради Руслан Стефанчук, очільник МОЗ Максим Степанов.

 

Як повідомляла УМ, в Україні третій день падає приріст COVID-19. За минулу добу до лікарень госпіталізовано понад тисячу пацієнтів з коронавірусом. Померли 145 пацієнтів, а видужали - 5 123.

 

Також у МОЗ заявили про поліпшення динаміки з коронавірусу. Причиною поліпшення ситуації стало виконання протиепідемічних заходів. Карантин вихідного дня спрацював, зазначив Максим Степанов.