Петро Порошенко закликав депутатів «ЄС» у Київраді зберегти довіру киян

19:05, 01.12.2020
Петро Порошенко закликав депутатів «ЄС» у Київраді зберегти довіру киян

Петро Порошенко зустрівся із депутатами Київської міської ради.

П’ятий президент, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко зустрівся із депутатами Київської міської ради, які були обрані на місцевих виборах 25 жовтня від «ЄС».

 

Як повідомляє Україна молода, зустріч з обранцями відбулася у вівторок.

 

Адже саме 1 грудня фракція «ЄС» на чолі з Мариною Порошенко на першому засіданні склала присягу і отримала посвідчення.

 

Відтак, пан Порошенко привітав столичну команду «Європейської Солідарності» зі стартом роботи Київради ІХ скликання. І наголосив, що головним завданням найбільшої фракції у Київраді є ефективна робота в інтересах киян і розбудова європейської столиці.

 

 

«Ми сьогодні маємо подякувати киянам. Киянам, які нам повірили. І ми маємо цю довіру зберегти протягом всієї каденції. У нас не стоять питання фінансових потоків, посад, контролю якихось напрямків. Наша позиція – довіра киян і виконання, імплементація нашої виборчої програми», – наголосив Петро Порошенко.

 

Він зазначив, що фракція «Європейської Солідарності» у Верховній Раді України перебуває в опозиції, однак завдяки потужній депутатській команді не дає владі збити Україну з європейського шляху.

 

«Зараз у Верховній Раді наш бойовий парламентський спецназ – це дуже круто. Нам дійсно всі заздрять. Я висловлюю сподівання, що нашому тепер уже спецназу у міській раді також будуть всі заздрити. Бо у нас тут немає впливу олігархів, груп впливу, забудовників. Ми на сьогоднішній день – ідеологічна, опозиційна на рівні держави політична сила, яка має абсолютно чіткий напрямок, чітке завдання», – переконаний лідер партії «Європейська Солідарність».

 

Як відомо, на виборах 25 жовтня партія «Європейська Солідарність» у Києві  отримала перше місце. Відтак, фракція «ЄС» у Київраді отримала 31 депутатський мандат.