Охоронець Кремля Михайло Захаров під час служби скоїв самогубство

15:54, 30.11.2020
Охоронець Кремля Михайло Захаров під час служби скоїв самогубство

Михайло Захаров звів рахунки із життям під час служби.

Працівник Федеральної служби охорони Михайло Захаров звів рахунки із життям на території Кремля. Він застрелився просто під час служби.

 

Спершу російський телеграм-канал Baza повідомив, що Захаров входив до складу підрозділу, що особисто відповідає за охорону російського президента Володимира Путіна. Втім, в ТАСС цю інформацію спростували.

 

За словами колег загиблого, причиною його самогубства могло стати байдуже ставлення керівництва Федеральної служби охорони (ФСО) до умов його роботи, а також численне перепрацювання. Нібито в одну зі своїх останніх змін чоловік мав залишатися на роботі упродовж 15 годин.

 

Дружині Захарова спершу не повідомили про причини смерті чоловіка. А ще - їй не розповіли, що він заподіяв собі смерть. За словами родичів, останнім часом Михайло Захаров не жив разом із дружиною, а вже у грудні пара мала розвестись.

 

Також колеги загиблого додали, що практика перепрацьованих змін почастішала у ФСО останнім часом. Все – через нестачу кадрів, працівникам нібито доводиться не лише працювати у свою зміну, а й у зміну звільнених колег. Додаткова робота нібито не оплачується.

 

 

ФСО є спецслужбою, що здійснює функції з державної охорони керівництва РФ та забезпечення їх захищеним зв'язком.