Зеленський організував для молоді всеукраїнський флешмоб Ukraine NOW

13:02, 21.11.2020
Зеленський організував для молоді всеукраїнський флешмоб Ukraine NOW

У всеукраїнському флешмобі Ukraine NOW можуть брати участь усі бажаючі віком до 30 років. (Фото Офісу президента)

Президент Володимир Зеленський закликав молодь взяти участь у масштабному всеукраїнському флешмобі Ukraine NOW, в якому кожен учасник до 30 років може  розповісти про любов до України.

 

Як повідомляє Україна молода, про ініціативу глави держави інформує Офіс президента в День Гідності та Свободи, 21 лстопада.

 

“Переглянув відео про нашу сучасну Україну, про молоді покоління свободи, народжені в незалежній країні. Вільні, красиві, сильні! Це та Україна, у яку я вірю. А погляньмо, в яку Україну вірить наша молодь!” – сказав Зеленський.

 

За його словами, у флешмобі Ukraine NOW можуть взяти участь усі охочі громадяни України віком до 30 років включно.

 

“З десятьма переможцями побачимося на День Незалежності, у 30-ту річницю України”, – додав президент.

 

Офіс президента оприлюднив правила участі у флешмобі. Так, необхідно записати ролик тривалістю до однієї хвилини, у якому поділитися своїми успіхами, розказати та показати, що означає саме для тебе бути українцем і як ти змінюєш життя країни на краще.

 

Окрім того, потрібно розмістити відео на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук чи Інстаграм або надіслати на адресу: [email protected], у дописі тегнути сторінку @UkraineNOW, поставити хештег #IamUkraineNow, поставити “лайк” допису про конкурс та підписатися на сторінку @UkraineNOW.

 

Надіслати відеоролики для участі в конкурсі можна до 1 березня 2021 року. За результатами конкурсу журі обере 10 переможців, які отримають можливість зустрітися та поспілкуватися на найважливіші теми з президентом у день 30-ї річниці незалежності України.

 

Як повідомляла «УМ», Володимир Зеленський з нагоди Дня Гідності та Свободи заявив, що для людей революція – це шлях до бажаних змін, а для політиків – шлях до бажаних крісел.