Тимофій Милованов призначений радником Андрія Єрмака

12:27, 21.11.2020
Тимофій Милованов призначений радником Андрія Єрмака

Радник голови Офісу президента Тимофій Милованов.

Колишній міністр економіки Тимофій Милованов підтвердив чутки про своє призначення радником голови Офісу президента Андрія Єрмака.

 

За його словами, це призначення не планується, а вже відбулося. До того ж він є позаштатним радником керівника Банкової, тому не отримує зарплатні.

 

Як повідомляє УМ, про це Милованов написав у Facebook  в суботу.

 

«І що це означає? Ви всі знаєте, які виклики стоять перед державою: COVID, фінансування бюджету, стосунки з міжнародними фінансовими організаціями. Сподіваюсь, що мої знання стануть корисними найвищому керівництву України», - стверджує колишній міністр.

 

Тимофій Милованов додав, що залишається президентом Київської школи економіки і продовжує відповідати за стратегію розвитку школи та збір коштів на її фінансування.

 

«Як багато з вас знають, ми у Київській школі економіки неформально або формально (інколи комерційно) надаємо аналітику, консалтинг та освітні програми достатньо широкому колу політиків, органів влади та державних підприємств. У нас достатньо досвіду та спроможності для розробки якісних економічних політик, яких сьогодні (і завжди) потребує Україна», — підкреслив новопризначений радник.

 

Як повідомляла «УМ», 4 березня Верховна Рада звільнила уряд премʼєр-міністра ОлексіяГончарука. За це рішення проголосували 353 народні депутати. В уряді Гончарука посаду міністра розвитку економіки обіймав Тимофій Милованов.

 

До недавнього часу одним із радників Єрмака був Ігор Уманський, який до цього займав посаду міністра фінансів, проте не втримався в урядовому кріслі й місяця.

 

Пан Уманський вирішив піти з посади радника голови ОП через незгоду із карантином вихідного дня, скандальні витратами грошей із "ковідного" фонду на дороги та схеми на митниці та у податковій.