Поблизу Білгорода-Дністровського зіткнулися буси: двоє загиблих, четверо травмованих

13:03, 15.11.2020
Поблизу Білгорода-Дністровського зіткнулися буси: двоє загиблих, четверо травмованих

Два мікроавтобуси зіткнулися на 68 км траси Одеса-Рені.

Жахлива аварія сталася поблизу Білгорода-Дністровського Одеської області близько 5.30 ранку в неділю. Зокрема, два мікроавтобуси зіткнулися на 68 км траси Одеса-Рені.

 

Як повідомляє Україна молода, про це інформує поліція Одеської області.

 

За даними правоохоронців, одна людина загинула на місці події, ще п’ятьох доставили у районну лікарню, де від отриманих травм помер ще один з постраждалих.

 

«Автомобіль "Mercedes Sprinter", який рухався з  Білгорода-Дністровського у напрямку села  Старокозаче, за попередньою інформацією, не надав переваги у русі та зіткнувся з автомобілем "Toyota Hiace" під керуванням 23-річного водія. Внаслідок аварії  пасажир  "Toyota" помер миттєво. Інших постраждалих - двох водіїв та трьох пасажирів транспортних засобів доставили у лікарню.  Незважаючи на зусилля медиків, від отриманих ушкоджень в реанімації померла ще одна людина», - йдеться у повідомленні поліції.

 

 

Наразі поліцейські встановлюють обставини ДТП. А також вирішують питання про внесення відомостей про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею про порушення правил безпеки дорожнього руху.

 

Патрульна поліція України також наголошує, що від початку 2020 року на дорогах загинули 2 842 українців.

 

Як повідомляла «УМ», таксист Дмитро Ломакін арештований на два місяці після того, як наїхав на пішохідну зупинку на великій швидкості на Великій кільцевій дорозі у Києві.

 

Внаслідок жахливої ДТП загинуло двоє людей, ще двоє постраждало. Одна із загиблих жінок - близька родичка журналістки "УМ", яка того ранку їхала в школу на роботу...