Третяк від «ЄС» на виборах міського голови Рівного заручився підтримкою «Голосу»

18:33, 12.11.2020
Третяк від «ЄС» на виборах міського голови Рівного заручився підтримкою «Голосу»

У другому турі виборів міського голови Рівного «Голос» підтримує Олександра Третяка – кандидата від «Європейської Солідарності».

 

Як інормує УМ, про це повідомила голова партії «Голос» Кіра Рудик.

 

«Партія «Голос» прийняла зважене рішення підтримати кандидата у мери Рівного Олександра Третяка у другому турі виборів», – сказала очільниця «Голосу».

 

Вона відзначила дуже прогресивну, сучасну програму розвитку міста, з якою Олександр Третяк йде на вибори. «Ця програма включає в себе особливо важливі для нас пункти – це оновлення транспортної системи, системне озеленення міста, програма «Зелена стежка» і концептуальне оновлення генерального плану», – говорить Кіра Рудик.

 

За її словами, Олександр Третяк молодий проєвропейський політик, меценат і патріот. «Саме тому підтримка партії «Голос» однозначно на його користь», – зазначила лідерка партії.

 

Олександр Третяк подякував за підтримку команди «Європейської Солідарності» у Рівному колегами з «Голосу».

 

«Сподіваюсь, що в місті Рівному наша спільна співпраця в міській раді матиме дуже плідну, тісну взаємодію і ми справді зробимо місто Рівне перлиною західного регіону України. Отож, до співпраці», – закликав Олександр Третяк.

 

Як повідомляла УМ, партія «Слуга народу» поки що зберігає перше місце у рейтингах на виборах до Верховної Ради, однак її електоральна підтримка знижується, натомість зростає підтримка партії «Європейська Солідарність»