Маски-шоу на Хрещатику: бійці КОРД затримали розбійників зі стріляниною, фото

20:59, 13.10.2020
Маски-шоу на Хрещатику: бійці КОРД затримали розбійників зі стріляниною, фото

Бійці КОРД застосували вогнепальну зброю і затримали розбійників.

Спецоперація Департаменту карного розшуку Нацполіції із залученням бійців КОРД відбулася на головній вулиці столиці – на Хрещатику у вівторок ввечері. Перехожі були вражені затриманням розбійників-іноземців у легковому авто, яке супроводжувалося пострілами.

 

Як інформує «Україна молода», про затримання інформують Нацполіція України і користувачі соцмереж, які стали випадковими свідками події.

 

У поліції зауважують, що під час затримання зловмисники намагалися втекти, протаранили чотири транспортні засоби та неодноразово створювали аварійну ситуацію. У результаті бійці КОРД застосували табельну вогнепальну зброю. Внаслідок пострілів ніхто не постраждав, розбійників затримали.

 

 

Фігурантами виявилися громадяни іншої держави, раніше судимі за майнові злочини. Їх затримання відбулося після того, як вони сьогодні на вулиці Лесі Українки відібрали сумку із грішми.

 

На місці події працює слідчо-оперативна група. Встановлюється причетність іноземців до аналогічних злочинів на території України.

 

 

Речник МВС Артем Шевченко в коментарі ЗМІ повідомив, що усі живі, але один з бійців КОРД отримав пошкодження руки. При цьому, зловмисники на момент чергового розбою і затримання вже перебували під запобіжним заходом за скоєння низки подібних злочинів.

 

На центральній вулиці Києва виникли великі автомобільні корки через спецоперацію.

 

Читайте також:  ВАМ ВИПАВ СУПЕРПРИЗ! ЯК ЛІТНІ ЛЮДИ ПОТРАПЛЯЮТЬ НА ГАЧОК ШАХРАЇВ