Карантин: в університеті Шевченка спалах коронавірусу

16:33, 08.10.2020
Карантин: в університеті Шевченка спалах коронавірусу

Київський національний університет імені Тараса Шевченка перейшов на дистанційне навчання.

Київський національний університет імені Тараса Шевченка переходить на дистанційне навчання через зростання хворих на коронавірус.

 

Як повідомляє «Україна молода», про це йдеться у розпорядженні ректора університету Леоніда Губерського, оприлюдненому в четвер.

 

Зокрема, ректор зобов’язав деканів факультетів, директорів інститутів, коледжів, ліцею перевести навчання з аудиторних форм на дистанційне мінімум впродовж 8-23 жовтня.

 

Також пан Губерський закликав посилити пропуск на територію, у корпуси закладу та в гуртожитки, і збільшити кількість проведення дезінфенкції.

 

При цьому, скільки студенти вчитимуться дистаційно – керівництво не прогнозує.

 

Нагадаємо, що два місяці тому Міністерство охорони здоров’я оприлюднило постанову головного санлікаря про правила навчання у школах та університетах, якою наразі послуговуються в Університеті Шевченка.

 

Як повідомляла «УМ», наприкінці вересня студенти вийшли на акцію протесту «Освіта без політики» після того, як партія «Слуга народу» провела передвиборчу конференцію за участі президента Зеленського на території головного корпусу Київського національного університету імені Шевченка, що є порушенням виборчого законодавства.