Жінка з дитиною підірвалися на Луганщині

14:15, 08.10.2020
Жінка з дитиною підірвалися на Луганщині

Від 27 липня 2020 року на Донбасі має діяти режим повного та всеосяжного припинення вогню

На окупованій території Луганської області жінка з сином підірвалися на вибуховому пристро. Вони отримали серйозні поранення.

 

Жінка з 11-річним сином підірвалися, коли шукали свою корову, повідомляє у звіті місія ОБСЄ.

 

Інцидент стався ще 28 вересня поблизу Золотого-5 (Михайлівки), де жінка з сином і дочкою в поле шукали свою корову.

 

«Вона зазначила, що отримала серйозні поранення лівої ноги, яку довелося ампутувати нижче коліна, а також численні поранення правої ноги. Жінка додала, що її син отримав поранення очей, а дочка не постраждала», - повідомили в ОБСЄ.

 

У лікарні непідконтрольного Первомайська медперсонал підтвердив, що 28 вересня до них доставили жінку 40-49 років з пораненнями, отриманими в результаті спрацьовування вибухового пристрою.

 

«Медики лікарні в Луганську сказали, що 28 вересня був госпіталізований хлопчик (11 років) з пораненнями, відповідних наслідків спрацьовування вибухового пристрою, і йому прооперували очі», - додали в ОБСЄ. 

 

Нагадаємо, від 27 липня 2020 року на Донбасі має діяти режим повного та всеосяжного припинення вогню, але окупанти постійно порушують домовленості.

 

Як повідомляла УМ, на Донбасі двоє українських військових отримали осколкові поранення внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої.