ДТП у Броварах: суд посадив водія-поліцейського під варту

14:52, 06.10.2020
ДТП у Броварах: суд посадив водія-поліцейського під варту

Журналісти стверджують, що фігуранта справи про ДТП раніше виганяли з поліції Броварів за наркотики.

У Голосіївському районному суді Києва обрали запобіжний захід водію-правоохоронцю, якого підозрюють у скоєнні жахливої смертельної дорожньо-транспортної пригоди у Броварах.

 

Попри заяви адвокатів підсудного дільничого офіцера Деснянського управління поліції, судді вирішили не відпускати можливого винуватця ДТП під особисте зобов'язання, передає OBOZREVATEL.

 

Для того, щоб уже звільнений поліцейський не зміг ухилитися від відповідальності у випадку, якщо слідчі доведуть його провину під час досудового розслідування, служителі Феміди відправили його у СІЗО на 60 днів.


За даними громадських активістів, у скоєнні смертельного ДТП підозрюють Михайла Лудченка, сина наближеної мера Броварів Ігоря Сапожка Діани Лудченко. Раніше чоловік вже неодноразово був фігурантом серйозних скандалів та навіть карних справ.

 

Так, у 2018-му він разом із напарниками нібито безпідставно затримав, погрожував та катував трьох хлопців, але карній справі за цими фактами ходу не дали.

 

Крім того, журналісти стверджують, що фігуранта справи про ДТП раніше виганяли з поліції Броварів за наркотики. Саме через ці історії небайдужі громадяни вважають, що із наїздом на людей підозрюваний може уникнути відповідальності.

 

Як повідомляла УМ, увечері 4 жовтня п'яний поліцейський збив двох жінок на пішохідному переході у Броварах. Після цього він поїхав далі.
Згодом поліцейський врізався в дерево. За свідченнями очевидців, чоловік намагався втекти. Водієм виявився дільничний офіцер Деснянського управління поліції. Його затримали та звільнили з посади. На місці аварії загинула одна жінка. Її донька перебуває в лікарні в стабільно-важкому стані.