Неякісні сухпайки військовослужбовцям: Нацгвардія розпочала службове розслідування

12:55, 25.09.2020
Неякісні сухпайки військовослужбовцям: Нацгвардія розпочала службове розслідування

Національною гвардією України призначено службове розслідування

В мережі з'явилося відео, на якому видно, як двоє чоловіків у формі із шевронами відкривають зелений поліетиленовий пакет з гербом і написом. Всередині видно щось біле, схоже на личинки.

 

Як інформує УМ, за фактом оприлюдненої в ЗМІ інформації щодо можливої наявності неякісних повсякденних наборів сухих продуктів у військовослужбовців військової частини 3030 НГУ командувачем Національної гвардії України призначено службове розслідування, передає пресслужба Національної гвардії України.

 

"У ході його проведення буде перевірено організацію порядку закупівель продовольства, його перевірки під час прийому від постачальників, стан зберігання, обліку, видачі особовому складу та повноти доведення встановлених норм, а також його відповідність супроводжувальним документам та стандартам якості, дотримання вказаних виробником термінів зберігання", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляла УМ, в «Десні» годують вояків кашею з мухами й не дають м’яса

 

Читайте також: Цьогоріч українське військо стовідсотково перейде на харчування по-новому

 

Попри попередні заяви, що начебто всі бойові частини Збройних Сил України перейшли на нову систему харчування, Міністерство оборони офіційно повідомило, що насправді неспроможно організувати харчування військових по новому