Байден погодився на дебати з Трампом

10:40, 28.08.2020
Байден погодився на дебати з Трампом

Президентські вибори у Штатах відбудуться 3 листопада 2020 року.

Кандидат в президенти США від Демократичної партії Джо Байден готовий вийти на дебати із своїм опонентом – республіканцем Дональдом Трампом. Раніше він відкидав такі пропозиції

 

Чинний президент США Дональд Трамп неодноразово викликав Байдена на дебати, однак той ігнорував пропозиції. Але 28 серпня в ефірі телеканалу MSNBC Байден прийняв виклик.

 

"Я збираюся дебатувати з ним. Я буду фактчекером (людиною, яка перевіряє правдивість фактів – 24 канал) на сцені під час дебатів з ним", - заявив опонент Трампа.

 

Перед тим спікер палати представників Ненсі Пелосі виступала проти проведення дебатів. Вона стверджувала, що Трамп буде поводитися на них негідно. Водночас коли саме відбудуться дебати, поки невідомо.

 

Важливо, що чинний президент США Дональд Трамп погодився змагатись за цю посаду вдруге, пише The Guardian.

 

"Мої співвітчизники-американці, сьогодні ввечері, із серцем повним вдячності та безмежного оптимізму, я повністю приймаю пропозицію стати кандидатом на пост президента США", - сказав Трамп під час з’їзду Республіканської партії. 

 

На відміну від опонентів-демократів, чиї з’їзд був онлайн, республіканці зібрали в залі близько тисячі осіб. 

 

У своєму виступі Трамп зосередився на критиці свого суперника Джо Байдена. Він вважає, що наразі перед американцям постав вибір: рятувати американську мрію чи чи дозволити соціалістам зруйнувати долю США. 

 

Варто зауважити, що Байден не пропагує соціалізм. 

 

Чинний президент також лякав виборців тим, що Байден стане "руйнівником робочих місць" та заявив, що зробив для афроамериканців в США більше, чим будь-який інший президент з часів Авраама Лінкольна (сприяв скасуванню рабства – УП) та Джо Байден за 47 років. 

 

Завершили свій з’їзд республіканці феєрверком.


Нагадаємо, президентські вибори у Штатах відбудуться 3 листопада 2020 року.

 

За результатами соцопитувань у серпні, розрив між опонентами невпинно скорочується.


За Джо Байдена наразі готові проголосувати близько 50% американців, за Дональда Трампа – 46%.


Хоча ще в липні розрив між ймовірними рейтингами становив понад 10%.

 

 

Як повідомляла УМ, президент США Дональд Трамп закликав свого опонента на президентських виборах Джо Байдена пройти тест на наркотики перед дебатами. Сам він теж готовий це зробити.