Отруєння Навального: Вашингтон попередив Москву про санкції

12:15, 26.08.2020
Отруєння Навального: Вашингтон попередив Москву про санкції

Олексій Навальний перебуває у берлінській клініці Charite.

Офіційний Вашингтон попереджає російський Кремль про можливі санкції, якщо підтвердиться версія про причетність російської влади до отруєння російського опозиціонера Олексія Навального.

 

Як повідомляє «Україна молода», про це заявили в МЗС РФ після зустрічі заступника держсекретаря США Стівена Бігана з міністром Сергєєм Лавровим у середу.

 

"Заздалегідь визначивши подію, що трапилася, як "інцидент", американська сторона акцентувала, що в разі підтвердження версії про його отруєння як опозиціонера Вашингтон вживе заходів, на тлі яких померкне реакція американського суспільства на російське втручання в президентські вибори в США в 2016 році", - йдеться в повідомленні МЗС РФ.

 

У міністерстві зазначили, що "звернули увагу співрозмовника на неприпустимість голослівних звинувачень".

 

Як повідомляла «УМ», у понеділок 24 серпня берлінська клініка Charite заявила, що результати обстеження російського опозиціонера Олексія Навального вказують на його отруєння.

 

Лідери ЄС одразу заявили про необхідність прозорого розслідування отруєння Навального. Тоді як Кремль поки що не бачить приводу для початку такого розслідування.