Кримінального авторитета «Лота Гулі», якого шукали в Україні, розстріляли у Туреччині

10:33, 20.08.2020
Кримінального авторитета «Лота Гулі», якого шукали в Україні, розстріляли у Туреччині

Надір Саліфов вже щонайменше 2 роки не жив в Україні.

У Туреччині розстріляли кримінального авторитета Надіра Саліфова. В Україні злочинця, відомого за прізвиськом "Лота Гулі", розшукували за створення однойменного злочиного угруповання.

 

Надір Саліфов був убитий вистрілом у голову в ресторані в курортному турецькому місті Антальї, пише видання TGRT-haber.

 

З вогнепальним пораненням у голову "Лота Гулі" доставили в місцеву лікарню, де він невдовзі й помер. Усього в нього впритул випустили чотири кулі.

 

Відомо, що в нього стріляв інший представник кримінального світу азербайджанської національності на кличку "Хан". Його вже затримала турецька поліція.


На півдні України діє злочинне угруповання "Лота Гулі", яке отримало свою назву за кличкою одного з ватажків. Її учасники займаються рекетом, викраденням людей тощо.
Українські правоохоронці розшукували Саліфова, а тому він переховувався за межами України. Він за національністю – азербайджанець. Буквально тиждень тому СБУ затримала в Одесі двох учасників зловмисного угруповання.

 

Про Надіра Саліфова відомо, що він вже щонайменше 2 роки не жив в Україні. У 2018 році його депортували з Туреччини в Азербайджан, але він нелегально повернувся назад.