Ексголові ОП Андрію Богдану спалили авто «Tesla»

12:08, 11.08.2020
Ексголові ОП Андрію Богдану спалили авто «Tesla»

Правоохоронці встановлюють обставини підпалу авто та причетних до правопорушення осіб

Колишній голова Офісу президента, скандально відомий Андрій Богдан втратив свій дорогий електрокар "Tesla" в ніч на вівторок. 

 

Як повідомляє "Україна молода", про це інформує МВС і поліція Києва у вівторок.

 

За даними правоохоронців, близько 3-ї години ночі до поліції надійшло повідомлення про загоряння автомобіля "Тесла" на вулиці Юності у Дніпровському районі столиці. На місце події виїхали рятувальники, слідчо-оперативна група та представники профільних служб поліції Києва.

 

Зазначається, що наразі розпочато кримінальне провадження за фактом підпалу автомобіля, але власника авто поліція не називає.

 

Утім, сам Богдан повідомив кільком ЗМІ, що спалили саме його авто. Також цю інформацію на правах анонімності підтвердили пресі кілька джерел у правоохоронних органах.  

 

Відомо, що вогнем пошкоджено три транспортні засоби: "Тесла" і дві припарковані поруч автівки "Мазда" і "Хонда", які належать місцевим мешканцям.

 

Слідчо-оперативна група провела огляд місця події. Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України.

 

Слідчі призначать необхідні експертизи у кримінальному провадженні за фактом умисного знищення або пошкодження майна шляхом підпалу.

 

Правоохоронці встановлюють обставини підпалу авто та причетних до правопорушення осіб.

 

 

Нагадаємо, що Володимир Зеленський раніше "позичав" у Андрія Богдана електромобіль Tesla для зйомок своїх відеороликів, адресованих народу.
 
 
У листопаді 2019 року Зеленський за кермом Tesla навіть оцінив свій рівень володіння українською мовою і розповів, як планує його вдосконалювати.
 
 
Електричний кросовер Tesla Model X пан Богдан купив ще у 2016 році.