Fashion Film Festival Kyiv 2020: фіналістів покажуть онлайн

16:57, 27.07.2020
Fashion Film Festival Kyiv 2020: фіналістів покажуть онлайн

Фестиваль триватиме до 3 вересня.

У понеділок, 27 липня, у форматі онлайн представлять фільми-фіналісти конкурсної програми фестивалю фешн-фільмів.

 

Продовжується фестиваль фешн-фільмів Fashion Film Festival Kyiv-2020, який цього року проходить у форматі онлайн через пандемію коронавірусу і триває майже три місяці, з 10 червня по 3 вересня, замість традиційного насиченого уїкенду.

 

Також щорічно фестиваль визначає переможців конкурсу фешн-фільмів. Загалом, до участі в конкурсній програмі фестивалю цього року було подано 124 роботи. У шортлист фестивалю потрапило 16 фільмів. Для шести з них показ на фестивалі стане прем'єрним.


«Уже третій рік поспіль Fashion Film Festival Kyiv є успішним прикладом колаборації світу моди та кіно. Незважаючи на нові умови проведення індустріальних заходів, цього року нам вдалося на 30% збільшити кількість учасників конкурсу. І це, безперечно, свідчить про актуальність і необхідність нашого фестивалю», −сказала Ірина Костюк, продюсерка FILM.UA Group, співорганізаторка Fashion Film Festival Kyiv.


Показ фільмів розпочнеться 27 липня о 18−00 на YouTube-каналі FILM.UA Group.

 

 

У 2020 році фестиваль розширив свою географію. Серед фіналістів конкурсної програми не тільки українські автори, а й творці з Італії, Росії та Іспанії.

 

Роботи учасників оцінювало міжнародне журі конкурсу: засновник і директор Buenos Aires International Fashion Film Festival (BAIFFF) Вілмер Вільямс (Аргентина), журналістка, головна редакторка видання про мистецтво Your Art Анастасія Калита (Україна), консультант з fashion-фільмів, стратег з розвитку кінофестивалів та співзасновник Berlin Fashion Film Festival Ніколо Монтанарі (Велика Британія), український режисер, співзасновник студії We Are Buro Ігор Стеколенко (Україна) і креативна продюсерка, генеральна продюсерка Pay TV каналів FILM.UA Group Наталка Якимович (Україна).

 

Фестиваль триватиме до 3 вересня.