Жванія літав до Москви через Мінськ 65 разів

18:05, 24.07.2020
Жванія літав до Москви через Мінськ 65 разів

Давид Жванія озвучує "інформаційні качки" після відвідування Москви.

Екснардеп Давид Жванія виявляється дуже регулярно літає до Москви і назад через Мінськ. Після чого розповсюджує через інтернет «інформаційні качки», вочевидь, отримані, як завдання від Кремля.

 

Про це повідомляє «Україна молода», адже в розпорядженні нашої газети опинився список перельотів Жванії до Москви через Мінськ.

 

Вражає, що за короткий період (менше ніж за три роки - від червня 2017 року) він встиг «намотати» в обидва кінці аж 65 перельотів!

 

Остання інформація про польоти датована 11 березня 2020 року. Що цілком логічно, адже 12 березня в Україні був оголошений карантин через епідемію коронавірусу, тому міжнародні авіаперельоти були скасовані.

 

Не дивно, що днями Давід Жванія виступив із черговим "сенсаційним викриттям", суть яких зводиться до заяложеної до дірок платівки російської пропаганди про "державний переворот" 2014 року.

 

За версією Жванії, "заколотники", розуміючи, що, згідно Конституції 1996 року, у разі усунення від влади Януковича т.в.о президента стає прем'єр-міністр Азаров, зосередилися насамперед на відставці глави уряду. "Спічрайтери" Жванії, очевидно, не читали інтерв'ю самого Азарова, який заявив, що у відставку пішов добровільно, ніхто його не примушував і не погрожував.

 

На відміну від попереднього викривального "сеансу", коли Жванія, трохи збиваючись, читав текст з папірця, цього разу виглядало, що він зробив роботу над помилками, і, схоже, користався суфлером.

 

Ми вже писали, що Жванія, який не один раз міняв декларовані погляди, і 2010 року перейшов на бік Януковича, нещодавно став учасником шоу одіозного російського пропагандиста Соловйова.

 

 

Днями ж у розпорядженні  «УМ» опинився документ з інформацією про авіаційні перельоти Жванії.  Десяти разів він човником метушився між Києвом та Мінськом, Києвом та Ригою. Після закриття авіасполучення з Росією, саме таким маршрутом мандрують до Москви ті, кому в Києві бракує атмосфери "Русского мира".

 

Що геограія польотів, що контент-аналіз текстів, що пержоджерела роздачі новин про Жванію не залишає жодних сумнівів, що маємо справу ще з однією кремлівською розробкою проти Порошенка.

 

 

Деркач, Жванія.... Хто стане наступною гарячою глоткою Москви?

 

Як повідомляла "УМ", кілька днів тому у партії "Європейська солідарність" спростували фейк Жванії про "переворот у 2014 році" і нагадали, що той "настільки часто змінював політичну позицію, що цілком логічно виглядає завершення його кар’єри на службі у Кремля".

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ветеран Олександр Погребинський звільнений на поруки Порошенка і нардепів «ЄС».