Активісту Шабуніну підпалили будинок у Києві

09:06, 23.07.2020
Активісту Шабуніну підпалили будинок у Києві

Віталій Шабунін – відомий в Україні громадський діяч у сфері боротьби з корупцією

Керівнику громадської організації "Центр протидії корупції", активісту Віталію Шабуніну невідомі вночі 23 липня підпалили будинок по вулиці Ентузіастів у Києві.

 

Як інформує УМ, про це він сам повідомив у Facebook, зазначивши, що в результаті НП ніхто не постраждав, а також опублікувавши фото згорілого помешкання.

 

"Ніхто не постраждав: нас із дітьми не було, а батьки встигли вибігти. Дякувати Богу, сусідка почула вибух і побачила, як спалахнув вхід", – написав активіст.

 

Шабунін також додав, рівно два тижні тому газова служба перевірила лічильник і всі з’єднання у його будинку, тож, переконаний він, це був "замовний підпал".

 

"Як християнин благословляю виконавців і замовників. Останнім дякую за мотивацію працювати ще більше", – підкреслив активіст.

Нагадаємо: Віталій Шабунін – відомий в Україні громадський діяч у сфері боротьби з корупцією, він також входить до Нацради з питань антикорупційної політики.​

 

"Центр протидії корупції" – громадська організація, заснована Віталієм Шабуніним та Дарією Каленюк. ЦПК відомі своїми заявами про злочин за фактами топ-корупції, громадськими акціями, адвокацією законопроєктів, боротьбою за поверення корупційних активів.

 

Один із останніх проєктів Центру "Серпом по рейтингу" має на меті розповісти виборцям про "зашкварених" нардепів.

 

До "Центру протидії корупції" неодноразово позивались високопосадовці.