Перегони у США: Трамп лякає хаосом на прикладі Євромайдану

19:25, 22.07.2020
Перегони у США: Трамп лякає хаосом на прикладі Євромайдану

Дональд Трамп пропонує виборцям вибір: Громадська безпека або хаос та насильство.

Президент США Дональд Трамп використав у своїй передвиборчій кампанії фото з Євромайдану, яке покликане продемонструвати, який хаос чекає на американців у випадку «неправильного вибору» під час голосування на виборах президента, запланованих на 3 листопада.

 

Ілюстрацію з двох фото, швидше за все, готували піарники Трампа, втім, поширення відбулося на його аккаунтах в соцмережах.  

 

Як передає «Україна молода», на передвиборчу рекламу звернули увагу американські користувачі Twitter, які помітили, що друге фото зроблене явно не у США.

 

На картинці зі слоганом "Громадська безпека або хаос та насильство" з одного боку розміщене фото Дональда Трампа, а з іншого – фото подій Революції гідності, зроблене 18 лютого 2014 року, на якому протестувальники намагаються вирвати кийок у правоохоронця.   

 

Повідомлення у рекламі адресоване від імені спільноти Evangelicals for Trump, але вона є частиною кампанії за переобрання Трампа, до того ж на ній вказано, що реклама оплачена DONALD J. TRUMP FOR PRESIDENT, INC.

 

Нижче у рекламі зазначений офіційний домен сайту кампанії Трампа – donaldjtrump.com.

 

Як повідомляла «УМ», колишній віцепрезидент США, кандидат в президенти Джо Байден продовжує збільшувати відрив від чинного президента Дональда Трампа, згідно з даними соцопитувань американських виборців.