У Луцьку досліджують місце теракту криміналісти, фото

23:54, 21.07.2020
У Луцьку досліджують місце теракту криміналісти, фото

На місці теракту в Луцьку збирають речові докази криміналісти.

Криміналісти Нацполіції досліджуватимуть місце теракту в центрі Луцька всю ніч. Зокрема, правоохоронці ретельно збиратимуть речові докази в автобусі і навколо нього, де терорист Максим Кривош утримував 13 заручників понад 12 годин.

 

Як повідомляє «Україна молода», про це поінформував заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко в ніч на середу.

 

«Україна готується відходити до сну, а на місці теракту в Луцьку всю ніч працюватимуть поліцейські-криміналісти. З кожної одиниці зброї, з кожної гранати будуть зняті відбитки, знайдені волоски. Пилинки і сліди ДНК для визначення можливих спільників і пошуку джерел походження вогнепалу», - написав Антон Геращенко у Facebook.

 

 

За його словами, попереду велика робота з відновлення усієї картини подій.

 

 

Водночас, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков розповів, що луцький терорист «намалював свій світ в голові і придумав йому помсту».

 

Міністр повідомив, що в іншій ситуації спецпризначенці мали б «грати на ураження», але добре, що все обійшлося. Аваков обіцяє, що терориста чекає дуже довгий тюремний термін.

 

Він наголосив, що немає жодної вибухівки, про яку говорив раніше терорист.

 

Керманич МВС додав, що зловмисник був озброєний пістолетом і автоматом, а також мав при собі бойові гранати.

 

 

Як повідомляла «УМ», у вівторок пізно ввечері терорист Максим Кривош погодився відпустити заручників, вийшов із автобуса, ліг на асфальт і здався.