В Збройних силах зафіксували 140 випадків зараження на коронавірус

14:55, 19.07.2020
В Збройних силах зафіксували 140 випадків зараження на коронавірус

В Збройних силах зафіксували 140 випадків зараження на коронавірус

В українській армії за добу виявили 13 випадків зараження на коронавірус. 

 

Як інформує "УМ",  в Збройних Силах України хворіє 140 осіб на гостру респіраторну хворобу COVID-19. За добу зареєстровано 13 нових випадків.

 

"За минулу добу зареєстровано 13 нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19. З них у закладах охорони здоров’я перебуває 1 військовослужбовець (Національний військово-медичний клінічний центр “ГВКГ”). Стан пацієнта задовільний, отримує необхідне лікування.", - йдеться у повідомленні Збройних сил. 

 

 

Зазначається, що всього за час пандемії одужало – 516 осіб, летальних випадків – 5. На ізоляції (в тому числі самоізоляція) перебуває 296 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція найближчих три доби – 43 особи.

 

На лікуванні вдома під наглядом медичної служби перебуває 12 осіб (військові частини Київської області – 7 військовослужбовців і 2 працівники ЗС України - та Львівської області – 2 військовослужбовці і 1 працівник ЗС України). Стан здоров’я пацієнтів задовільний, спостерігається легкий перебіг захворювання.

 

Нагадаємо, сьогодні у МОЗ повідомили, що в Україні зросла кількість інфікованих на коронавірус

 

А ВООЗ повідомила про те, що встановлено новий антирекорд за кількістю хворих на коронавірус за добу