Доба в ООС: семеро українських захисників поранені

09:45, 15.07.2020
Доба в ООС: семеро українських захисників поранені

Минулої доби українські захисники поранили трьох загарбників.

Упродовж 14 липня окупаети 18 разів порушили режим припинення вогню.

 

Вони застосували при цьому протитанкові ракетні комплекси, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю, повідомляє пресцентр штабу ООС.

 

За минулу добу внаслідок ворожих обстрілів семеро українських захисників отримали поранення. Усіх воїнів евакуаційною технікою оперативно доставили до медичних закладів.

 

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” (Донецький напрямок) по оборонцях Авдіївки і Водяного противник неодноразово відкривав вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

 

З гранатометів російські окупаційні війська обстрілювали наші опорні пункти і поблизу Мар’їнки, Гнутового, Талаківки, а неподалік Лебединського та Березового – з великокаліберних кулеметів.

 

Крім того, біля Новомихайлівки, збройні формування Російської Федерації застосували протитанковий ракетний комплекс “Фагот”.

 

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” (Луганський напрямок), ворожа вогнева активність спостерігалася біля Шумів і Кримського. Тут агресор використав гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

 

За підтвердженими даними розвідки, минулої доби українські захисники поранили трьох загарбників.

 

Від початку поточної доби, станом на 7:00, збройні формування Російської Федерації чотири рази порушили режим припинення вогню.

 

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід”, противник вів вогонь з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів неподалік Мар’їнки і Талаківки. По оборонцях останнього пізніше застосував ще й 120-мм міномети.

 

Поблизу Новолуганського, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ”, ворог відкривав вогонь з озброєння БМП та автоматичних станкових гранатометів.

 

За наявною інформацією, втрат за поточну добу серед наших захисників немає.