Прокурор Андрій Крупка загинув після наїзду вантажівки під Миколаєвом

19:35, 11.07.2020
Прокурор Андрій Крупка загинув після наїзду вантажівки під Миколаєвом

Внаслідок ДТП прокурор Крупка отримав тяжкі тілесні ушкодження, від яких помер в реанімаційному відділенні. (Фото з сайту преступности.нет)

Прокурор відділу прокуратури Миколаївської області Андрій Крупка внаслідок наїзду вантажівки на автодорозі М-14 "Одеса - Мелітополь – Новоазовськ" поблизу Миколаєва у суботу, близько 9.20 ранку.  

 

Як повідомляє «Україна молода», про трагічну загибель прокурора інформує Офіс генпрокурора.

 

«За попередніми даними, працівник прокуратури зупинився на узбіччі змінити шину свого автомобіля. В цей час на нього здійснив наїзд вантажний автомобіль, після чого, не зупиняючись, зник з місця події», - йдеться у повідомленні Офісу генпрокурора.

 

Внаслідок ДТП прокурор отримав тяжкі тілесні ушкодження, від яких помер в реанімаційному відділенні Миколаївської центральної районної лікарні.

 

Під час проведення поліцейської операції "Перехват" водія вантажівки було встановлено та затримано біля міста Одеса.

 

Головним управлінням Нацполіції в Миколаївській області розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого (ч.2 ст.286 КК України).

 

Зазначається, що прокурор Андрій Крупка понад 20 років пропрацював в органах прокуратури Миколаївської області, займаючи різні посади.

 

Колектив органів прокуратури області та Офісу генпрокурора висловлює щирі співчуття родині та близьким колеги. Вічна пам‘ять!