ЗСУ на Донбасі знищили трьох терористів, відео

09:55, 25.06.2020
ЗСУ на Донбасі знищили трьох терористів, відео

Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил внаслідок ворожих обстрілів не було.

Минула доба на Донбасі пройшла відносно тихо та без втрат серед військових Операції об'єднаних сил України. Однак проросійські бойовики знову гатили, порушуючи режим тиші, а на це отримали гідну відсіч.

 

За минулу добу окупанти здійснили 5 обстрілів, а від початку цієї доби ще не було зафіксовано їхньої збройної активності., повідомили у пресцентрі Операції об'єднаних сил на фейсбук-сторінці.

 

Стріляли бойовики  у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід":

- неподалік населеного пункту Широкине російські збройні формування відкривали вогонь з 82-міліметрових мінометів, великокаліберних кулеметів, станкових протитанкових та автоматичних станкових гранатометів;

- по оборонних укріпленнях на підступах до Старогнатівки і Мар’їнки бойовики застосували гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

 

Згодом декілька разів агресор проявив вогневу активність і в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ":


- неподалік Хутору Вільний, застосувавши при цьому гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

 

На щастя, втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил внаслідок ворожих обстрілів не було.

 

Далеко не кожна доба на Донбасі минає без втрат для України. Лише від початку 2020 року загинули вже 56 героїв.


У відповідь на вогонь російських найманців українські військові відкривали прицільний вогонь по опорних пунктах окупантів.

 

За уточненими даними розвідки, 22 та 23 червня наші воїни знищили трьох та поранили двох окупантів.

 

Як повідомляла УМ, українські захисники зняли на відео момент знищення вогневих та житлових позицій збройних формувань "ДНР" на тимчасово окупованій території Донбасу.