Парад Перемоги: перед святкуванням разом з Путіним ветеранів ізолювали на курорті

08:59, 18.06.2020
Парад Перемоги: перед святкуванням разом з Путіним ветеранів ізолювали на курорті

Путін вирішив убезпечити себе за два тижні до спілкування з ветеранами.

Близько вісімдесяти ветеранів Другої світової війни були ізольовані на курорті за два тижні до Параду Перемоги, який має відбутися у Москві 24 червня.

 

Причина: загроза інфікування коронавірусом, адже ізолювали саме тих ветеранів, яких обрали для спільної участі в параді разом із президентом Росії Володимиром Путіним.

 

Як інформує «Україна молода», про це повідомляє Bloomberg.

 

Видання зазначає, що рішення про карантин для ветеранів відображає серйозність заходів, які вводять чиновники для захисту Путіна від вірусу, яким заразилися декілька високопосадовців, в тому числі прем’єр-міністр Михайло Мішустін та прес-секретар Кремля Дмитро Пєсков.

 

Це нібито також допоможе захистити ветеранів, що належать до групи особливо вразливих до COVID-19. На Червону площу, де вони сидітимуть поруч з Путіним, їх доставлять прямо з курорту. 

 

Путін зараз продовжує перебувати у своїй резиденції в Ново-Огарьово. З квітня місяця він лише двічі з’являвся на публіці: 9 травня і 12 червня.

 

Нагадаємо, що традиційно парад відбувався 9 травня. Проте цьогоріч через епідемію коронавірусу Путін переніс всі масові заходи на 24 червня.