Депутат Новомосковської міськради Андрій Олександрович загинув через вибух в квартирі

16:55, 10.06.2020
Депутат Новомосковської міськради Андрій Олександрович загинув через вибух в квартирі

Загалом пожежа охопила площу у 30 квадратних метрів.

У Новомосковську, що на Дніпропетровщині, 9 червня у квартирі депутата місцевої міської ради та журналіста Андрія Олександровича стався вибух, який спровокував пожежу. Чоловіка госпіталізували, однак врятувати його життя лікарям не вдалося. Від отриманих опіків депутат помер.


Вибух стався у багатоповерхівці на третьому поверсі 9 червня в одній з квартир, там одразу спалахнула пожежа, повідомляє пресслужба ДСНС.

 

Депутат Новомосковської міської ради Андрій Олександрович та його син перебували вдома.

 

"О 05:41 9 червня надійшло повідомлення про пожежу в багатоповерхівці на вулиці Гетьманській міста Новомосковськ" , – йдеться у повідомленні.

 

Надзвичайники прибули на місце вибуху. Вони врятували хлопчика віком приблизно 7 років. Чоловіка 1984 року народження госпіталізували до Новомосковської ЦРЛ з сильними опіками I-II ступеня.

 

Вогонь знищив домашнє майно у квартирі, де виникла пожежа. Крім того, зруйнована внутрішня стіна із сусідньою квартирою. Також пошкоджена обшивка балкона у квартирі на 4-му поверсі.

Загалом пожежа охопила площу у 30 квадратних метрів.

 

Займання вдалося локалізувати о 06:15 та ліквідувати о 06:30.


Медики робили все можливе, однак врятувати життя Олександровича не вдалося, пише "Корисна газета". Ввечері 9 червня депутат помер.

 

Чоловікові було 36 років. Він був депутатом Новомосковської міської ради сьомого скликання.

 

Також працював журналістом у місцевому виданні.