Під Богданівкою гатили з великокаліберних кулеметів

18:45, 03.06.2020
Під Богданівкою гатили з великокаліберних кулеметів

У штабі ООС запевнили, що на ділянках розведення №1, №2 та №3 режим "Тиша" дотримувався 3 червня.

Російські окупанти відкрили вогонь з великокаліберних кулеметів по позиціях захисників Богданівки у середу, 3 червня.

 

Об’єднані сили у відповідь придушили вогонь противника. Втрати окупантів уточнюються.

 

Як передає «Україна молода», про це повідомляє пресслужба Об’єднаних сил.

 

"Сьогодні збройні формування Російської Федерації 1 раз порушили режим припинення вогню. В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" під ворожі обстріли з великокаліберних кулеметів потрапили українські захисники поблизу Богданівки. У відповідь на злочинні дії російських окупантів наші воїни відкривали прицільний вогонь по ворожих опорних пунктах. Завдяки рішучості та влучності військовослужбовців зі складу Об’єднаних сил загарбники припинили свою активність. Втрати противника уточнюються", - йдеться в повідомленні.

 

У штабі ООС додають, що на ділянках розведення №1, №2 та №3 режим "Тиша" дотримувався.

 

Напередодні, ворог гатив по позиціях ЗСУ саме в районі Богданівки, а також неподалік населених пунктів Майорськ, Павлопіль, Мар’їнка, Богданівка, Старогнатівка, Новозванівка та Хутір Вільний.

 

Як повідомляла «УМ», терористи цілеспрямовано провокували ЗСУ на вогонь у відповідь: гатили по позиціях ООС, розмістивши міномети і артилерію поблизу житлових кварталів окупованих населених пунктів.

 

Про полеглих захисників України у минулому місяці читайте у матеріалі «України молодої»: Загиблі герої травня: пам’ятаймо про їхній подвиг.