Міст Метро у Києві погрожує підірвати невідомий, фото

15:00, 01.06.2020
Міст Метро у Києві погрожує підірвати невідомий, фото

Поліція оточує і перекриває міст Метро у Києві. (Фото Нацполіції)

Правоохоронці перекрили міст Метро у Києві на відрізку від станцій «Дніпро» до «Гідропарку» у понеділок. На самому мосту стоїть невідомий чоловік, який погрожує його підірвати.

 

Вимоги терориста невідомі.

 

Як інформує «Україна молода», про це повідомляє Нацполіція і Київський метрополітен.

 

У поліції Києва повідомили, що до них надійшло повідомлення про замінування від невідомого чоловіка, який наразі перебуває там.

 

 

На місце одразу виїхала оперативна група. Правоохоронці встановлюють усі обставини та причини анонімного повідомлення. Наразі рух усіх видів транспорту та пішоходів на мосту Метро перекрито.

 

 

Речник Патрульної поліції Києва Роман Мартинюк повідомив журналістам: "О 13:41 до столичної поліції по спецлінії 102 зателефонував невідомий з погрозою підірвати міст "Метро". На місці події перебувають слідчо-оперативні групи Головного та районного управлінь, вибухотехніки, кінологи та представники інших профільних служб під керівництвом очільника столичної поліції Андрія Крищенка".

 

Поліція ввела в Києві спеціальну поліцейську операцію.

 

 

У пресслужбі Київського метрополітену повідомили, що червона лінія працює від станції «Академмістечко» до станції «Арсенальна» та від станції «Лісова» до станції «Дарниця»

 

Наразі поліцейські проводять з підривником переговори. Під мостом збирається техніка, на місце прибули снайпери.

 

Міст Метро пробують замінувати не вперше. Як повідомляла «УМ», 18 вересня 2019 року на мосту Метро в Києві чоловік на кабріолеті заблокував рух і почав погрожувати підірвати авто. Також він здійснив декілька попереджувальних пострілів. Порушником виявився 42-річний кримчанин Олексій Белько.

 

За кілька годин його вдалося затримати. Правоохоронці не виявили у нього вибухівки. Зі зброї нього були виявлені карабін і помпова рушниця. Після експертизи у січні 2020-го його відправили до психіатричного закладу.