Під Гнутовим поранено захисника України після атаки безпілотника

14:05, 01.06.2020
Під Гнутовим поранено захисника України після атаки безпілотника

Російські окупанти не вперше використовують дрони для атак позицій ЗСУ.

Російські окупанти скинули з безпілотника постріл ВОГ-17 над позиціями Об’єднаних сил поблизу Гнутового у понеділок, 1 червня.

 

Внаслідок атаки ворожого дрона поранено українського військовослужбовця.

 

Як інформує «Україна молода», про це повідомляє штаб ООС.

 

"Противник з безпілотного літального апарата скинув постріл ВОГ-17 над позиціями Об’єднаних сил. Внаслідок вибуху один український військовослужбовець дістав осколкове поранення", - йдеться у повідомленні.

 

Зазначається, що пораненого оперативно доправлено до лікувального закладу, де йому надали належну медичну допомогу.

 

Як повідомив на брифінгу речник Міноборони Михайло Шаравара, російські окупаційні війська цієї доби вже двічі відкривали вогонь по позиціях підрозділів Об’єднаних сил, поранено військовослужбовця.

 

 «Від початку поточної доби станом на 12.00 російські окупаційні війська двічі відкривали вогонь по позиціях підрозділів Об’єднаних сил на Донецькому напрямку», - зазначив пан Шаравара.

 

За словами речника, у період з 5.00 до 5.20 ранку понеділка збройні формування Російської Федерації з гранатометів різних систем обстріляли позиції ОС неподалік Гнутового.

 

Підрозділи Об’єднаних сили дали адекватну вогневу відповідь на дії російських найманців.

 

Про полеглих захисників України у минулому місяці читайте у матеріалі «України молодої»: Загиблі герої травня: пам’ятаймо про їхній подвиг.