Кличко знову балотуватиметься у мери Києва

09:07, 30.05.2020
Кличко знову балотуватиметься у мери Києва

Офіційну заяву Кличко зробить тоді, коли стартує виборча кампанія.

Міський голова Києва Володимир Кличко заявив про намір знову балотуватися у мери столиці

 

Як інформує УМ, про це Кличко повідомив у етері радіо НВ.

 

За словами Кличка, він балотуватиметься на другий термін очільника столиці, а його партія УДАР може пройти ребрендинг перед місцевими виборами 2020 року. Офіційну заяву про це він зробить тоді, коли стартує виборча кампанія.

 

"Цього літа ми пройдемо символічне число у тисячу кілометрів відремонтованих доріг, освітлення в місті й десятки відремонтованих парків, сучасний транспорт і багато інновацій", – сказав Кличко.

 

Головною перевагою він вважає той факт, що на відміну від інших кандидатів, йому вже зараз є чим звітувати перед виборцями.

 

 

Він додав, що партія найближчим часом заявить, у якому форматі братиме участь у місцевих виборах.

 

"Я не можу сказати, чи ребрендинг точно буде. Я лише не виключаю таку можливість. Я, мабуть, сказав трохи більше, ніж потрібно було", – зазначив Кличко.

 

Нагадаємо, 26 травня стало відомо, що Віталій Кличко набрав би 41,1% голосів тих, хто визначився з вибором та голосуватиме на виборах міського голови столиці.

 

Кличко входить до трійки фаворитів на виборах мера Києва відповідно до соцопитувань. Його основними конкурентами вважаються нардеп від "Слуги народу" Олександр Ткаченко і підприємець Андрій Пальчевський.

 

Як повідомляла УМ, депутати від партії "Слуга народу" підписали звернення до президента щодо проведення праймериз на висунення кандидата в мери Києва.

 

Віталій Кличко веде переговори з мерами інших міст щодо можливості створити спільну політичну силу.

 

В Офісі президента більше не намагатимуться посунути Віталія Кличка з посади голови КМДА.