В ДТП на Черкащині загинули 6-річна дитина і троє дорослих, ще 4 - у лікарні

14:35, 22.05.2020
В ДТП на Черкащині загинули 6-річна дитина і троє дорослих, ще 4 - у лікарні

У ДТП загинули 6-річний хлопчик, двоє чоловіків 30-38-ми років та жінка такого ж віку.

На Черкащині, на 150 кілометрі автодороги "Київ-Одеса" неподалік села Марійка Жашківського району, сталася дорожня транспортна пригода за участю трьох авто:  ВАЗ, Toyota та Mercedes. В результаті загинули 4 людей, ще 4 – у лікарні.

 

Як повідомляє речник черкаського обласного управління ДСНС Костянтин Проценко, після отримання повідомлення на місце події оперативно прибув черговий караул державного пожежно-рятувального підрозділу із міста Жашків.


«Застосувавши спеціальне інженерне обладнання, рятувальники деблокували з пошкоджених автомобілів травмованих осіб та 4 загиблих», – говорить Костянтин Петрович.

 

У ДТП загинули 6-річний хлопчик, двоє чоловіків 30-38-ми років та жінка такого ж віку.

 

За словами прессекретаря черкаського обласного центру екстренної медичної допомоги Ірини Назарок, на місці автокатастрофи також працювали три бригади швидкої.

Медики обстежили та надали допомогу чотирьом постраждалим, зокрема, до реанімації Жашківської ЦРЛ, з безперервним моніторингом важливих функцій організму, доправили 4-річну дівчинку без  свідомості та 11-річного хлопчика зі струсом головного мозку, забоями та гематомами.

Ще одна бригада транспортувала до Уманської ЦРЛ жінку 30-35 років, яка в край важкому стан», – зазначає Ірина Назарок.

 

Обставини смертельної ДТП з’ясовуються

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

 

Як повідомляла УМ, В лісі у Житомирській області чоловік з компанії друзів, які виїхали на риболовлю, розстріляв сімох людей. Серед померлих ветерани та волонтери.