Командир батальйону «Луганськ-1» Сергій Губанов (Сєдой) підірвався біля Трьохізбенки

09:11, 21.05.2020
Командир батальйону «Луганськ-1» Сергій Губанов (Сєдой) підірвався біля Трьохізбенки

У середу ввечері, 20 травня, в районі селища Трьохізбенка в Луганській області під час виконання завдання командування штабу Операції об'єднаних сил загинув командир батальйону патрульної служби поліції особливого призначення Луганськ-1 Сергій Губанов.
 
 
Ще троє бійців батальйону отримали осколкові поранення, їм надають допомогу лікарі військового шпиталю, повідомляє прес-служба Нацполіції в Луганській області.
 

 

Як інформує УМ, про це повідомляє пресцентр Національної поліції.

 

"Під час виконання завдання командування штабу Операції об’єднаних сил він (Губанов – ред.) і троє бійців батальйону патрульної служби "Луганськ-1" отримали осколкові поранення. Встановлюються всі обставини трагічної події", – інформує поліція.

 

Губанов загинув близько 21:30. Пораненим бійцям надають допомогу медики військового шпиталю.

 

Речник МВС Артем Шевченко у фейсбуці повідомив, що полковник поліції Сергей Губанов помер у лікарні під час надання медичної допомоги.

 

За даними міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, Губанов (позивний Сєдой) підірвався на невідомому вибуховому пристрої на околицях фронтового села Трьохізбенка під час патрулювання.

 

"Окупанти підірвали міну на шляху бойової патрульної групи", - написав він у Facebook.

 

Особовий склад поліції Луганщини висловлює щирі співчуття родині Сергія Губанова, його рідним і близьким. Світла пам'ять про легендарного комбата назавжди залишиться в наших серцях", - написала прес-секретар Національної поліції Луганській області Тетяна Погукай.

"Луганськ-1" – поліцейський підрозділ, що несе службу на передовій та патрулює населені пункти вздовж лінії розмежування. Його завданнями є виявлення ворожих диверсійно-розвідувальних груп і припинення спроб контрабанди на окуповану територію. Батальйон "Луганськ-1" був створений у травні 2014 року.