Садовий працює з дому після тесту на коронавірус

15:21, 28.04.2020
Садовий працює з дому після тесту на коронавірус

Садовий радить звертатись до сімейного лікаря, а не чекати, що хвороба мине

Міський голова Львова Андрій Садовий кілька днів працюватиме з дому. Такою є рекомендація лікарів. У суботу через підвищену температуру міський голова зробив експрес-тест та ПЛР-аналіз на COVID-19. Результат - негативний, наразі самопочуття мера Львова - нормальне.
 

Як інформує УМ, про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

 

«Сьогодні і вчора почуваюсь дуже добре, температура 36,6°. А в суботу та неділю мав трішки підвищену температуру. Тож я зробив і експрес-тест, і ПЛР-тест. Слава Богу, результати негативні. Але лікарі порадили хоча б кілька днів попрацювати з дому. Загалом все добре. Я особисто пройшов всю процедуру, побачив, як це працює. Якщо є якісь підозри, усім раджу — краще звернутись до сімейного лікаря, а не чекати, що якось мине», — зазначив Садовий під час ранкового ефіру на радіо «Львівська хвиля».


Станом на 08:00 год 28 квітня у Львові та на Львівщині підтверджено 371 випадок інфікування коронавірусом, з них 13 — летальні. 58 пацієнтів одужало.

 

Як повідомляла УМ, ще днями Андрій Садовий просив владу  дозволити торгівлю на продуктових ринках Львова. Садовий вважає, що через обмеження страждають власники продуктових ринків, продавці і фермери, адже товари швидко псуються.