Олешки на Херсонщині закрили на карантин до 27 квітня

14:52, 25.04.2020
Олешки на Херсонщині закрили на карантин до 27 квітня

У місті Олешки встановлені 5 карантинних блокпостів поліції. (Фото поліції Херсонської області.)

Регіональна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Херсонської області вирішила закрити на карантин місто Олешки, а також села Ліві Солонці Олешківського району та Малі Копані Голопристанського району.

 

Для цих трьох населених пунктів карантин розпочався о 13.00 в суботу, 25 квітня і риватиме до 6.00 ранку понеділка, 27 квітня. Причина: збільшення випадків коронавірусу в Олешках, Лівих Солонцях і Малих Копанях.

 

Як передає «Україна молода», про це повідомила поліція Херсонської області в суботу.

 

Зазначається, що місто і два села на Херсонщині закриті на в’їзд-виїзд.

 

Зокрема, у місті Олешки встановлені 5 карантинних блокпостів поліції, у Малих Копанях – 2, у Лівих Солонцях – ще 2.

 

Поліція зазначає, що правоохоронці контролюватимуть дотримання громадянами карантинних заходів шляхом цілодобового патрулювання.

 

 

Як повідомляла «УМ», 25 квітня також закрили на карантин два села на Вінниччині: Висока Гребля і Андріяшівка Крижопільського району.

 

Поруч із селом Малі Копані розташоване село Великі Копані, де нещодавно виник неабиякий скандал, адже через закриття ринків тут виник колапс зі збутом великої кількості городини, яку тонами викидали на смітник або віддавали свиням.

 

21 квітня влада Тернопільщини закрила на карантин місто Почаїв, де відбувся спалах коронавірусу через безвідповідальність московського духівництва Почаївської лаври