Під Гнутовим гатили з мінометів по позиціям ЗСУ

15:51, 05.04.2020
Під Гнутовим гатили з мінометів по позиціям ЗСУ

Підрозділи Об’єднаних сил дали жорстку відповідь на провокації противника під Гнутовим з наявних вогневих засобів. (Фото Міноборони)

Російські окупанти і найманці щонайменше п'ять разів обстріляли позиції Об'єднаних сил на Донбасі станом на 12.00 неділі.

 

Найпотужніший обстріл із забороненого Мінськими домовленостями міномета калібру 120 мм відбувся неподалік Гнутового, що на Донеччині.

 

Втрат серед українських військових немає, повідомляє пресслужба Міноборони.

 

"Від початку поточної доби станом на 12.00 збройні формування Російської Федерації вже п’ять разів порушили режим припинення вогню", - зазначається у повідомленні.

 

На Донецькому напрямку з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї російські окупаційні війська тричі відкривали вогонь по позиціях українських захисників у районі населеного пункту Кам’янка.

 

Також збройні формування Російської Федерації використовували міномет 120 калібру під час обстрілу позицій Об'єднаних сил неподалік Гнутового.

 

На Луганському напрямку противник випустив дві міни 82 калібру по позиціях Об’єднаних сил у районі населеного пункту Хутір Вільний.

 

Підрозділи Об’єднаних сил дали жорстку відповідь на провокації противника з наявних вогневих засобів. За наявною інформацією, втрат серед підрозділів Об’єднаних сил немає.

 

Випадків захворювання на коронавірусну інфекцію серед особового складу Об’єднаних сил не зафіксовано.

 

Як повідомляла «УМ», 13 захисників України загинуло в боях з російськими окупантами на Донбасі у березні 2020 року.