Коронавірус: на Луганщині підтверджено перший випадок

13:16, 25.03.2020
Коронавірус: на Луганщині підтверджено перший випадок

Луганщина отримала першу партію ПЛР- та експрес-тестів для визначення коронавірусу.

У Луганській області підтверджено перший випадок інфікування коронавірусом. Також область отримала першу партію ПЛР- та експрес-тестів.

 

Про це повідомила Луганська ОДА на своїй сторінці у Facebook.

 

"За даними Центру громадського здоров’я, станом на 10:00 25 березня в Луганській області підтверджено перший випадок захворювання на коронавірус COVID-19", - йдеться у повідомленні.

На Луганщині підтверджено перший випадок захворювання на коронавірус

За даними Центру громадського здоров’я, станом на 10:00 25 березня в Луганській області підтверджено перший випадок захворювання на коронавірус COVID-19.

Загалом на сьогодні в Україні 113 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 4 летальні, 1 пацієнт одужав та вже виписаний з лікарні.

Ещё
 

Також очільник Луганської області Сергій Гайдай зазначив: "У нас є три випадки, які не підтверджені. Один – це заробітчанин, який проживає на непідконтрольній території, але, так як КПВВ закритий, людина знаходиться на обсервації – взяли в нього ці проби, чекаємо на результати тестів. І дві людини, в яких є підозри, але перші тести – дали негативні результати, тобто не зафіксований коронавірус".

 

В ОДА повідомили, що Луганщина отримала першу партію ПЛР- та експрес-тестів для визначення коронавірусу.

 

 

Тож в адміністрації сподіваються, що діагностику тестів зможуть робити в місті Сєвєродонецьк.

 

За добу було зафіксовано 29 нових випадків. Так, виявлено перші випадки інфікування у Волинській, Одеській, Луганській та Запорізькій областях.

 

Як повідомляла УМ, на сьогодні в Україні 113 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 4 - летальні, 1 пацієнт одужав та вже виписаний з лікарні.