Коронавірус: українці повертатимуться з Москви спецпотягом

10:55, 25.03.2020
Коронавірус: українці повертатимуться з Москви спецпотягом

В складі поїзда буде 18 вагонів. Це приблизно 800 місць.

Через ситуацію з коронавірусом для евакуації росіян з території України і українців з території РФ запустять спеціальний потяг №906/905 за маршрутом “Київ – Москва – Київ”.

 

Про це повідомляє російський “Інтерфакс” із посиланням на “Российские железные дороги”.

 

Зазначається, що в складі поїзда буде 18 вагонів. Це приблизно 800 місць.

 

Поїзд відправиться з Києва 27 березня і прибуде в Москву на наступний день – 28 березня. У зворотний рейс з Москви він відправиться 28 березня і прибуде до Києва 29 березня.

 

Поїзд пройде без зупинок для посадки/висадки пасажирів. На шляху прямування пасажири пройдуть прикордонний і митний контроль, а також медичний огляд.

 

У РЖД відзначили, що купити квитки на спеціальний потяг можна буде найближчим часом через інтернет на сайті “Укрзалізниці”.

 

Як повідомляла УМ, з Польщі евакуаційні потяги з українцями почали прибувати до України 20 березня. Ними вже евакуювали понад 1 тиясчу 150 плюдей.

 

Як повідомляла УМ,  з Польщі бажають повернутися 3,5 тисячі українців

 

З 15 березня Польща заборонила в’їзд іноземців до країни у зв’язку з поширенням коронавірусу. Наступного дня це зробила також й Україна. За останніми даними, у Польщі підтверджено 325 випадків зараження коронавірусом, п’ятеро осіб померли.