Президент Аргентини погодився не відправляти на карантин зубну фею

11:36, 22.03.2020
Президент Аргентини погодився не відправляти на карантин зубну фею

Зубна фея, як свідчить легенда, дає дитині невелику суму грошей (або іноді подарунок) замість випалого молочного зуба, покладеного під подушку.

Президент Аргентини Альберто Фернандес погодився не відправляти на карантин зубну фею, адже вона може приносини винагороду за зуби, що випали. Всім іншим він сказав залишатися вдома.

 

Про це повідомив президент у Twitter.

 

“Зубна фея може приносити нагороди за випавші зуби, оскільки вона не знаходиться на карантині. Але решта - ми всі залишаємося вдома!!! Так ми дбаємо про себе та інших. Нехай Хоакін залишає зуб під подушкою і насолоджується нагородою”, - написав президент Аргентини.

 

Зубна фея - казковий персонаж, традиційний для сучасної західної культури. Зубна фея, як свідчить легенда, дає дитині невелику суму грошей (або іноді подарунок) замість випалого молочного зуба, покладеного під подушку.

 

Зубну фею вигадав у XIX сторіччі іспанський письменник Луїс Колома як персонажа казки для 8-річного іспанського короля Альфонсо XIII, що втратив перший молочний зуб. З тих пір Зубна фея є популярним персонажем дитячого фольклору.

 

Нагадаємо, станом на 5:50 неділі загальна кількість померлих від інфекції, викликаної новим коронавірусом SARS-CoV-2, у світі складає 13 048 осіб.