«Единороссу» заборонили в'їзд в Україну на три роки

10:43, 10.03.2020
«Единороссу» заборонили в'їзд в Україну на три роки

В аеропорту “Жуляни”прикордонники відмовили у в’їзді в Україну громадянину Росії - члену політичної партії “Единая Россия”, який нагороджений медаллю “За возвращение Крыма”.
 
 

Про це повідомляє Держприкордонслужба.

 

“Чергового “мандрівника”, який планував відвідати нашу державу, зупинили прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту “Київ”. Іноземець, громадянин Росії, прилетів вчора рейсом з Мінська в аеропорт “Жуляни”.

 

Під час заходів прикордонного контролю росіянин 1965 року народження заявив, що прибув з приватною метою, а також має провести переговори щодо видобування граніту. Крім того, він повідомив, що є гендиректором одного з ливарно-механічних заводів у РФ”, - йдеться у повідомленні.

 

Як встановили прикордонники у ході додаткової перевірки, дана особа є членом політичної партії “Единая Россия”, представником громадської ради при МУ МВС РФ в м. Ногінськ, має відзнаки від Президента і Держдуми РФ, Московської обласної думи, МЗС та силових структур, зокрема, медаль “За возвращение Крыма”.


За результатами прикордонного контролю, охоронці кордону відмовили іноземцю у пропуску через кордон та заборонили в’їзд в Україну терміном на 3 роки в інтересах забезпечення національної безпеки України. Про дану особу також було поінформовано підрозділи СБУ.

 

Того ж дня росіянина повернули зворотнім рейсом до Мінська.

 

Цей росіянин – Карен Арутюнян, який очолює ТОВ "Ливарно-механічний завод" у Ногінську Московської області і який свого часу брав участь у місцевих виборах.

 

Як повідомляла УМ, російським співаку та флейтисту заборонили в'їзд в Україну на три роки