Чоловік, який вчинив самопідпал - АТОвець

16:03, 26.02.2020
Чоловік, який вчинив самопідпал - АТОвець

Представники "поліції діалогу", які перебували під стінами Офісу Президента України, де сьогодні чоловік вчинив акт самоспалення.

 

Про це повідомляє УНН.

 

"Людина вчинила самопідпал. Наші представники поліції намагалися її затушити (загасити - ред.), вийшло так, що затушили. Зі слів (очевидців - ред.) сказали, що це людина з АТО. Пояснити причину підпалу людина не змогла, так як вона в стані афекту була. З виду - обличчя було обпечене і руки. Але так, пантенолом надали першу медичну допомогу, викликали швидку - швидка повезла", - сказав поліцейський.

 

Наразі відомо, що чоловік не брав участі у протесті медиків, який відбувався під стінами ОПУ. Однак невідомо, чи він не належить до іншого протестного руху.

 

У Зеленського відреагували на самопідпал чоловіка під Офісом Президента.

 

"За попередньою інформацією, чоловік, який вчинив самопідпал під стінами Офісу Президента України, не брав участі у мітингу медпрацівників, він з’явився за кілька хвилин до підпалу. Чоловік живий і має опіки легкого ступеня. Його доправлено "швидкою" на місце огляду та надання допомоги", - йдеться у повідомленні.

 

З чоловіком, який вчинив самопідпал під стінами Офісу президента перебувають представники з відділу звернення громадян ОП.

 

Як повідомляла УМ, 26 лютого під час акції протесту медпрацівників у центрі Києва чоловік сам себе підпалив. Акція проходила на площі перед Офісом Президента. Після того, як на чоловікові загорівся одяг, його відразу ж кинулися гасити присутні на мітингу. Згодом, чоловіку допомогли піднятися на ноги.

 

Медики повідомили, що чоловік, який підпалив себе під час акції біля будівлі Офісу Президента, перебуває у тяжкому стані.