«У нас, на жаль, немає президента України» - політтехнолог Бала

16:26, 18.02.2020
«У нас, на жаль, немає президента України» - політтехнолог Бала

Політтехнолог Віталій Бала

Політтехнолог Віталій Бала каже, що брифінг після РНБО засвідчив: президент Зеленський ігнорує реальність. "У нас, на жаль, нема президента України. Є людина, яка виконує роль президента. Виглядає це жалюгідно".
 
 

Так прокоментував результати сьогоднішнього брифінгу після засідання РНБО політтехнолог Віталій Бала.

 

"Ні разу не була згадана Росія, як країна-агресор. Думав, що сьогоднішні події у районі Золотого, де було розведення, бо хибно вважає чинна влада такі кроки шляхом до миру, настане прозріння і розуміння, що Росія - це ворог Ураїни і їй мир не потрібен, росії потрібна капітуляція України. Зеленський тупо ігнорує реальність і знову "талдичить" про якийсь мир з агресором, який напевно тільки йому здається перемогою, а не капітуляцією", - зробив висновок Віталій Бала.

 

Як повідомляла УМ,  зранку 18 лютого бойовики спробували перейти лінію розмежування і атакували позиції підрозділів Об’єднаних сил поблизу Новотошківського, Оріхового, Кримського, Хутора Вільного, що поблизу Золотого.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бій у районі Новотошківського, відео

 

Президент Володимир Зеленський назвав дії бойовиків цинічною провокацією і скликав засідання РНБО.

 

Пізніше у штабі ОС додали, що розгублені бойовики брешуть про напад України : "Російські найманці при спробі підступно прорвати позиції українських військових і отримавши при цьому гідну відсіч, запросили режим "тиші" для того, щоб забрати з поля бою своїх поранених та вбитих. Проте, програвши на полі бою, ворог вирішив приховати свою поразку і видав наспіх підготовлену заяву, звинувачуючи українську сторону у спробі нападу. Весь зміст ворожої заяви свідчить про розгубленість та втрату контролю над ситуацією".

 

МЗС закликало міжнародну спільноту засудити російську атаку в районі Золотого