«Зеленський хоче переконати українців, що капітуляція - це не боляче» – Білецький

11:51, 18.02.2020
«Зеленський хоче переконати українців, що капітуляція - це не боляче» – Білецький

Андрій Білецький (Фото: Politeka)

Зеленський намагається втілити план поступової капітуляції. Про це свідчить його пропозиція про спільне патрулювання україно-російського кордону з бійцями ЛДНР, а також бажання якнайшвидше провести вибори на непідконтрольних територіях Донбасу.

 

Про це лідер партії "Національний Корпус" Андрій Білецький розповів на своєму YouTube-каналі .

 

"На Мюнхенській конференції Зеленський озвучив пропозицію – щоб українські силовики і представники ОРДЛО спільно контролювали україно-російський кордон. Влада буде видавати такий формат за виконану обіцянку: спочатку повернення контролю над кордоном, а потім проведення виборів. Зеленський збирається проводити вибори на Донбасі у жовтні 2020 р. без повернення реального контролю за всіма територіями", – заявив політик.

 

Лідер Нацкорпусу зазначив, що такі дії поставлять під загрозу сотні життів тих прикордонників та спецпризначенців, яких відправлять патрулювати кордон разом з ворогом, адже вони будуть відірвані від українських військових сил.

 

Політик також додав, що ідея Зеленського про спільне патрулювання – насправді план поступової капітуляції України. Його Зеленський, нібито, вже узгодив з представником Путіна Миколою Патрушевим під час таємної зустрічі в Омані.

 

"Усе йде до втілення в життя таємних домовленостей в Омані по повзучій капітуляції. Зеленський хоче довести українцям, що капітуляція – це не боляче. Особливо, якщо у якості вазиліна виступають найбільш популярні коміки країни, які сьогодні є владою", – сказав Білецький.

 

Як повідомляла УМ, Зеленський на Мюнхенській конференції заявив, що Україна погоджується на спільний контроль ділянки кордону із представниками ОРДЛО як умову для проведення місцевих виборів на Донбасі.

 

З його слів, розглядається можливість спільного контролю. "Там будуть українці, представники окупованих територій та ОБСЄ", - пояснив він. Президент не уточнив можливий сценарій відбору "представників окупованих територій".