День усіх закоханих: що краще не дарувати

14:04, 14.02.2020
День усіх закоханих: що краще не дарувати

День усіх закоханих або День святого Валентина - хороший привід, щоб презентувати своїй другій половинці подарунок. Однак, є подарунки, які заведено вважати такими, що не варто вручати близьким у цей день.

 

Прикмети та повір'я щодо цього УНН зібрав в одній новині.

 

Так, наприклад, існує думка, що в День усіх закоханих не варто дарувати гострі предмети. Деякі люди вірять, що такий подарунок може погано позначитися на подальших романтичних стосунках і навіть привести до їх розриву.

 

Також, деякі вважають, що в День святого Валентина не варто дарувати кімнатні капці. Це нібито до того, що коханий або кохана "можуть від вас піти".

 

Аналогічно, швидке розставання можуть обіцяти такі подарунки, як шарф, один рушник і навіть спільні фотографії.

 

Одним з найбільш поширених "невдалих" подарунків вважається годинник. Він нібито може "спровокувати" зраду у стосунках.

 

Поганим тоном вважається дарувати косметику жінці і білизну - чоловікові.

 

Утім, вірити в усі ці прикмети зовсім не обов'язково. А готуючи подарунок своїй другій половині, варто спробувати зробити його дуже особистим і здатним викликати позитивні емоції.

 

Якщо ж ваші стосунки тільки зав'язуються, то ризикувати з дуже персоніфікованими сюрпризами не варто, адже можна просто "не вгадати". На такий випадок ідеальним може стати подарунок у вигляді улюбленого алкогольного напою: вишуканого вина або дорогого коньяку.