Суд скасував призупинення концесії порту Херсон

16:13, 11.02.2020
Суд скасував призупинення концесії порту Херсон

Шостий адміністративний апеляційний суд скасував призупинення концесії майна держпідприємства "Херсонський морський торговельний порт".

 

Про це журналісту УНН повідомили у пресслужбі суду.

 

"Клопотання міністерства інфраструктури України вчора задовольнили. Так, попередня заява товариства (ТОВ "Спеціальна компанія морський порт Херсон" – ред.) була про вжиття заходів забезпечення позову, в якій йшлося про зупинку дії наказу про затвердження результатів цього конкурсу та про заборону міністерства та комісії вчиняти будь-які дії, направлені на завершення цього концесійного конкурсу. Проте, вчорашньою ухвалою клопотання міністерства інфраструктури задовольнили й виходить, що заходи забезпечення позову вжиті ухвалою від 3 лютого були скасовані", - сказали у пресслужбі.

 

Нагадаємо, Мінінфраструктури подавав апеляційну скаргу на рішення суду про зупинення дії наказу Міністерства інфраструктури №16 від 21 січня 2020 року про затвердження результатів концесійного конкурсу та затвердження переможця концесійного конкурсу у порту Херсон.

 

3 лютого Шостий апеляційний адміністративний суд зупинив дію наказу Міністерства інфраструктури про затвердження результатів та визначення переможцем концесійного конкурсу стосовно держпідприємства "Херсонський морський торговельний порт".

 

Як повідомлялося раніше, на концесію порту Херсон подали заявки чотири великі інвестори.