Екссоліста Bad Boys Bluе можуть не пустити на концерт в Україну: незаконно був у Криму

14:10, 10.02.2020
Екссоліста Bad Boys Bluе можуть не пустити на концерт в Україну: незаконно був у Криму

У Житомирі планується концерт колишнього соліста євродиско-гурту Bad Boys Blue Кевіна Маккоя, стосовно якого є інформація про виступи в окупованому Криму.

 

Про це повідомляє "Радіо Свобода".

 

Згідно з афішею Драматичного театру імені Івана Кочерги, музикант під брендом гурту ​планує виступити в Житомирі 10 березня. Квитки на концерт коштують від 300 до 1500 гривень.

 
 
 

"Радіо Свобода" звертає увагу, що Маккой є в базі "Миротворець". За їхніми даними співак приїздив на півострів у травні 2016 року на концерт "Дискотека СРСР".

 

У ДПСУ "Українській правді" повідомили, що у разі приїзду Маккоя до України перевірятимуть наявну попередню інформацію про незаконні відвідини Криму та можуть відмовити у перетині кордону.

 

"Дана особа перебуває в нас на контролі вже не перший рік. В нас є попередня інформація, що він міг незаконно відвідувати окупований Крим. Тож у разі його появи на державному кордоні, інформація буде перевірена більш детально і йому може бути відмовлено у перетині кордону та проставлено заборону в'їзду в нашу країну", - сказав ечник Державної прикордонної служби Андрій Демченко.

 

Як повідомляла УМ, двом російським акторам – Павлу Баршаку та Олені Кориковій – заборонили в’їзд в Україну на 10 років через те, що вони відвідували окупований Крим.